CTS, Service van
Mining and rock excavation, civil construction

Makinerite dhe Teknika per Minierat dhe Germimin e shkembit

Ne ofrojme makineri te reja, pjese konsumi, pjese kembimi dhe servisimin e makinerive te shpimit dhe germimit te shkembit.

Industrial Tools & Solutions

Pajisjet industriale dhe Zgjidhjet e asemblimit

Ne prodhojme dhe shesim pajisje dhe sisteme industriale, zgjidhjet e asemblimit; produktet mbi cilesine; programet perkatese dhe servisimin.

Air compressors, vacuum pumps, industrial gases

Kompresore stacionere, pompa vakumi, gazra industriale

Kompresore ajri dhe gazi, per trajtimin e ajrit, pompa vakumi dhe servisimin perkates.

Qiradhenie 24/7 per zgjidhje te qendrueshme

Minimizim i difekteve dhe maksimizim i prodhimit me zgjidhjet tona te ajrit te perkohshem, nitrogjenit, avullit dhe zgjidhjeve tona te qiradhenies

Shkurtimisht mbi Grupin Atlas Copco

Ne ju sherbejme klienteve mbareboterore me produkte dhe sherbime te fokusuar ne produktivitet, eficensen energjitike, sigurine ne pune dhe ergonomi.

E themeluar qe me vitin 1873, Atlas Copco ka me shume se 140 vjet eksperience ne inovacion te vazhdueshem per produktivitet te qendrueshem. Produktet dhe sherbimet tona perfshijne kompresore, zgjidhje per vakumin dhe sistemet e trajtimit te ajrit, makinerite e renda per ndertim dhe miniera, mjetet elektrike dhe me ajer dhe sistemet e asemblimit. Aktiviteti yne global shtrihet ne me shume se 180 vende te ndryshme, duke perfshire aktivitetin direkt te kompanise ne me shume se 90 vende te botes.

Ne prodhojme ne me shume se 20 vende. Prodhimi kryesor eshte perqendruar me shume ne Suedi, Belgjike, Gjermani, Shtetet e Bashkuara te Amerikes, Indi dhe Kine.

Atlas Copco ne Shqiperi dhe Kosove

Produket tona jane shitur ne Shqiperi qe me heret prej viteve 1990, duke bere te mundur hapjen e zyres se perfaqesise qe prej vitit 2007 per Teknologjine e Minierave dhe Germimin e shkembit. Qe atehere ne u ofrojme pajisje dhe sherbime klienteve tane qe operojne ne fusha te ndryshme si psh ajo e ndertimit, eksplorimit dhe industrise minerare, etj. nepermjet zyres se perfaqesise dhe gjithashtu nje rrjeti te dedikuar distributoresh profesioniste.

Ditet e sotme, pervec zyres se perfaqesimit te Kompanise Atlas Copco per Shqiperine dhe Kosoven, egziston nje rrjet distributoresh me me shume se 16 te punesuar, nga te cilet me shume se gjysma jane ne terren, shume afer klienteve tane ne gadishmeri per t'iu pergjigjur ne kohe reale cdo kerkese. I njejti rrjet distributoresh ju sherben lidhur me shitjen, servisimin dhe ne pergjithesi per te gjitha aktivitetet ne sektorin e kompresoreve te ajrit dhe te gazit, kompresoret e levizshem, gjeneratoret, pajisje per shpime germime ne miniera dhe karriera, pajisje per ndertimin, vegla elektrike dhe pneumatike si dhe sistemet asemblimit (CT, CR & IT).

Te njohur per shpirtin tone inovativ, neve ne kompanine tone ne menyre konstante dhe te vazhdueshme jemi te orientuar te ofrojme produkte me cilesi te larte “vepra arti” te cilat ndihmojne ne eficencen e kompanive, ulin kostot e prodhimit dhe ne te njejten kohe respektojne ambientin ku jetojme.

Teknikat per Minierat dhe Germimin e shkembit
Teknikat per Minierat dhe Germimin e shkembit

Ne ofrojme makinerite me te mira per aplikime te ndryshme germimi ne siperfaqe dhe nentoke, duke ofruar gjithe gamen e nevojshme te veglave te shpimit si edhe servis profesional.

Makineri Ndertimi & Energjia e Levizshme
Makineri Ndertimi & Energjia e Levizshme

Ne, Atlas Copco, ofrojme makineri te renda per ndertimin, produkte per energjine e levizshme si edhe pjeset e kembimit dhe servisimin perkates nepermjet nje rrjeti profesionist distributoresh. Ju lutemi te gjeni me poshte detajet e kontakteve te distributoreve tane te autorizuar.

Kompresore stacionere
Kompresore stacionere

Distributoret e trajnuar dhe me eksperience te madhe do t'ju furnizojne me te gjitha produktet e kerkuara, asistencen teknike, pjeset e kembimit dhe servisimin e produkteve sipas problemeve perkatese. Te dhenat e kontakteve i gjeni me poshte.

Vegla Industriale dhe Zgjidhjet e Asemblimit
Vegla Industriale dhe Zgjidhjet e Asemblimit

Ne jemi te kenaqur t'ju ofrojme me shume informacion mbi veglat, pajisjet dhe sistemet industriale; zgjidhjet e asemblimit; produktet mbi cilesine; programet perkatese dhe servisimin.